Få en rabatkode på 100 kr.

Tilmeld nyhedsbrevet og få en rabatkode på 100 kr

* betingelser for brug står i mailen du modtager

Året der gik


Hej TBF'ere.

Gldelig jul og godt nytår.
Jeg tænkte nu at året er startet på ny, at jeg ville fortælle lidt om det forgangende år og mine erfaringer. 
Som mange af jer sikkert ved, så har jeg været konkurrence atlet, hvilket hele mit 2014 stod på og de første par måneder ind i 2015.
Det har været en spændende rejse, lærerig både på godt og ondt.
Jeg har opnået mange ting men også mistet en del undervejs. Hvorfor fortæller jeg dette? well for at fortælle at der også er en bagside til det hele.
Jeg startede ud med en coach som slet ikke har haft forstand på hvad han lavede og det har haft nogle negativer følger for min krop og mit sind. Jeg valgte heldigvis selv at stoppe det i tide og styre min egen kost resten af tiden. MEN i og med jeg har været på diæt så længe, har jeg ikke kunne "rette op" på hans skader før nu.
Undervejs mistede jeg min daværende kæreste og mit liv var ret rodet til sidst, jeg følte mig som en zombie (det skal siges at jeg blev sat på en kostplan på 1600 kcal, ingen cheatdays, ingen high carb days og 0 carbs) det er ikke sundt for nogen og det har helt sikkert haft sin side af negative følger med sig.
Nå men det skal ikke kun handle om dette, der er også sket mange positive ting.
Hvad angår TBF startede jeg ud som atlet for dem, det indebar et sponsorat af tøj og jeg gengav selvfølgelig dette med reklame ud af til i fitness verden.
Jeg har siden jeg startede udviklet mit samarbejde med TBF, jeg har valgt ikke at stille op igen, men mere at fokuserer på at komme på rette køl igen. Hos TBF har jeg nu fået en mere central rolle. I det nye år vil jeg levere flere opskrifter til siden, komme med flere blog indslag omkring træning, øvelser osv. Alt sammen ud fra min egne erfaringer og bakke tingene op med evidens på dette.
Jeg har ligeledes fået ansvar for TBF snapchat, hvis nogen vil følge med kan i add. THEBODYFACTORY.
Jeg smider løbende billeder/videoer op af hvad jeg spiser til dagligt og ligeledes når jeg er inde og træne, hvilke øvelser, sæt, reps etc.
Jeg tester ligeledes nye produkter for TBF. For at sikre kvalitet og comfort er i top for jeres skyld, så det er tøj som man kan og gider træne i. Design er jeg ikke så meget ind over, men jeg kommer dog med inputs som jeg ved TBF lytter til. Kort sagt er jeg gået fra atlet til at være brandets ansigt udad til.

Ud over alt dette, vil jeg i 2016 arbejde på en lille "madbog" med sunde alternativer til hverdags kost, snacks og generelt bare opskrifter jeg selv bruger til dagligt.

Jeg håber i har lyst til at følge med i det nye år, hvor mange nye tiltag står før døren, ikke kun for mig, men TBF i det hele taget.

GODT NYTÅR.